‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Etkö näe kuvia? Klikkaa tästä.
Image description

Megamatka 2022 Ilves-HIFK La 29.1.2022

Jokaisen kiekkokauden huippuhetki saadaan kokea vihdoin oikealla tavalla, kun Tampereen uusi nimettömäksi jätetty huippuareena toivottaa tervetulleeksi 800 IFK-kannattajaa. Megamatkalle on tarjolla sekä istumapaikkoja ja seisomapaikkoja, yhteisen tunnelman ollessa takuulla parasta mitä katsomossa voi kokea. Joulukuussa käyttöön otettava Osta nimesi tähän-areena sijaitsee aivan Tampereen rautatieaseman päällä, joten matka tehdään tällä kertaa VR:n junakyydein.

Menomatkalle on valittavissa kolme eri lähtöaikaa, riippuen kuinka pitkään haluat tutustua uuden Tampere Kannen Areenan palveluihin. Ottelun jälkeen samaa valinnanvaraa on kahden junan verran, kun paluukyydit Helsinkiin lähtevät klo 21 tai klo 22. Halutessasi voit valita matkalle hotellipaketin, joka sisältää majoituksen hotelli Scandic Tampere Cityssä aivan juna-aseman vieressä.

Matka+lippu 49 eur
Fan Club-jäsenhinta 42 eur
Hotellipaketti 109 eur
Pelkkä lippu 18 eur
Pelkkä matka 31 eur


Matkavaihtoehdot:  meno Helsinki - Tampere la 29.1.2022

Image description

Eri lähdöt on nimetty HIFK-legendojen mukaan. Ensimmäisenä vaihtoehtona Tampereen suuntaan on Hagman #20 juna, joka lähtee Helsingistä klo 12:24. Pioneeriryhmä saapuu Tampereelle kello kahdelta, ja omaa aikaa vieraspaikkakunnalla jää lähes 3 tuntia. Toivomme että kaikki matkalle osallistuvat ovat sisällä areenalla viimeistään kello 16:30 ja paikoillaan katsomossa 16:50 mennessä.

Image description

Toisena vuorossa on Murto #17 juna, jonka lähtöaika Helsingistä on 13:03. Keskimmäisellä lähdöllä pääset kaikessa rauhassa tutustumaan Areenan säihkeeseen ja palveluihin ennen hallin ruuhkautumista. Toivomme että kaikki matkalle osallistuvat ovat sisällä areenalla viimeistään kello 16:30 ja paikoillaan katsomossa 16:50 mennessä.

Image description

Viimeisenä ja kiireisimpänä paikalle lähtee tuimasti tuijottava Brewer #5 juna. Myöhäisin lähtöaika Helsingistä on kello 13:24, mutta Brewer ajaa vauhdilla eron kiinni ja saapuu Tampereelle klo 14:58. Aikaa jää riittävästi mutta ei pitkästyttävän paljoa. Pieni kierros hallin ravintolapalveluiden parissa, ja sitten mukaan katsomoon koko IFK-ryhmän kanssa. Toivomme että kaikki matkalle osallistuvat ovat sisällä areenalla viimeistään kello 16:30 ja paikoillaan katsomossa 16:50 mennessä.

Matkavaihtoehdot:  paluu Tampere - Helsinki la 29.1.2022

Kotiipäin Helsinkiin lähtöjä tiivistetään kahteen vaihtoehtoon. Viikonloppupeli taukoineen saattaa venyä pahimmillaan kolmeen tuntiin asti ennen voittolaukauskilpailun ratkeamista. Tähänkin lasketaan vielä riittävä marginaali yllättäviä sattumuksia varten, ja ensimmäinen paluujuna Helsinkiin lähtee liikkeelle klo 21:00, saapuen takaisin Stadiin klo 22:35. Valitse varauslomakkeella Paluumatka 1.

Illan toinen ja viimeinen vaihtoehto kotiin palaaville jättää tunnin enemmän palautumisaikaa Tampereella matsin päätyttyä. Asemalta ei kannata kiertää liian syvälle yöelämän houkutuksiin, sillä juna jättää lähtölaiturin kello 22:00. Jälkimmäinen kyyti tavoittaa kauniin pääkaupunkimme klo 23:35. Valitse varauslomakkeella Paluumatka 2.

HUOMIO!
Junamatkat tehdään yhteisen ryhmälipun voimin, ja koko junallinen kuuluu samaan matkalippuun. Jokaisen osallistujan vastuulla on hoitaa itsensä juuri siihen junaan, johon on paikkansa varannut. Omilla toimillaan junasta jääneitä emme voi matkan päältä enää auttaa, vaan korvaavat yhteydet on hoidettava itse, omalla kustannuksella.

Tulethan siis HYVISSÄ AJOIN OIKEAAN JUNAAN, varsinkin Tampereen asemalla junilla on reilun mittaiset seisahdukset jo ennen ilmoitettua lähtöaikaa.

Hotellipaketti juna + matsi + majoitus

Image description
Image description
Image description
Image description

Kiireettömänä versiona Megamatkalle on tarjolla hotellipaketti Scandic Tampere Cityyn. Menomatka Helsingistä tehdään ensimmäisellä Hagman #20 junalla klo 12:24 ja perillä jää hyvin aikaa kotiutua asema-aukion toiselle reunalle ennen siirtymistä pelipaikoille. 

Hotellipakettia varatessa tulee lisätietoihin ilmoittaa oma huonetoverinsa jaettuun 2 hengen huoneeseen, matkanjärjestäjä ei tarjoa parinmuodostuslottoa. Tarvittaessa huoneisiin saadaan vielä avattava lisävuode (90cm) kolmannelle yöpyjälle. Majoitukseen sisältyy runsas hotelliaamiainen sunnuntaina 07:30-10:30. Pakkaamisen ja huoneiden luovuttamisen jälkeen paluukyyti IC22 Tampereelta Helsinkiin lähtee klo 12:00, saapuen Stadiin klo 13:35.

VARAUSOHJEET

Jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua Megamatkalle ennakkoon varauslomakkeella. Täytä huolellisesti haluamasi LÄHTÖAIKA, LIPPUTYYPPI ja PALUUMATKA. Matkaliput toimitetaan sähköpostitse tai WhatsApp-viesteillä puhelimeesi, täytä siis kaikki pyydetyt yhteystiedot.

Vahvistus ja maksuohjeet näkyvät HETI lomakkeen lähettämisen jälkeen, lue lisätiedot tarkasti ja maksa matkasi ennakkoon samalla kertaa. Useamman hengen ryhmästä täytä sama lomake jokaisesta erikseen.

VARAUSAIKA PÄÄTTYY PE 14.1.
 

VARAUSLOMAKE MEGAMATKA 2022

Megamatka 2022 Ilves-HIFK

€42 - 49
VARAA MATKA

Jatkot Apollo Live Clubilla

Iloisen porukan palatessa Stadiin voittopisteiden ja riemukkaan mielen kanssa voi iltaa jatkaa vielä Apollossa, Forumin kauppakeskuksessa.

HIFK Fan Club-jäsenkortilla saat ilmaisen sisäänpääsyn (norm. 12 eur) sekä -15% alennusta kaikista juomatuotteista. Kauden 2021-22 fanikortti esitettävä etukäteen juomatilauksia tehdessä.

Huom! Pelipaidat ei ole sallittu yökerhon sisäpuolella, Apollo Street Barin tiloissa voit kantaa punaista ylpeästi.

Image description

LIITY JÄSENEKSI NYT

Kauden 2021-22 HIFK Fan Club-jäsenmaksu perusjäsenyydelle on vain 4 eur / hlö. Liity jäseneksi nyt, uudet fanikortit postitetaan noin viikon sisällä jäsenmaksun suorittamisesta.

LIITY JÄSENEKSI
Image description

HIFK  FAN  CLUB
Helsingin Jäähalli, 00250 Helsinki
P. 044-2887500
[email protected]        

Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon
Jos haluat peruuttaa uutiskirjeen tilauksen, klikkaa tästä.