͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
No pots veure bé el correu? Obre'l al navegador.

N O T Í C I E S

A R T I C L E S


NOVETAT EDITORIAL


Reedició de Jesús el judío, el mito y el sabio en el Evangelio de Juan

Marià Corbí

Us presentem la reedició revisada de l'obra de Marià Corbí "Jesús el judío, el mito y el sabio en el Evangelio de Juan. Una lectura laica", i us anunciem que properament podreu gaudir de l'edició en català. A més, ambdues estaran disponibles en format Ebook. Aquesta obra mostra que l’Evangeli pot obrir-se en tota la seva bellesa i grandesa, sense necessitat de ser creients, ni religiosos, ni tan sols teistes. La lectura comentada que du a terme Corbí, tan nua de creences com és possible, convida a la indagació personal a tots aquells que, també en les societats d’innovació del present, aspiren a una profunda espiritualitat. 

Més informació

A C T I V I T A T S

A R T I C L E S


CAP DE SETMANA

SOBRE LES MEDITACIONS

DE NISARGADATTA

a càrrec de Montserrat Cucarull i Marta Granés

6 i 7 d’abril de 2024 a Sant Martí de Sesgaioles

Aquest cap de setmana ens permetrà aprofundir pausadament sobre algunes aportacions del text Meditacions de Nisargadatta, tan xocants i a l’hora tan properes com:

  "Todo depende de lo que tú consideras que eres, por eso las palabras son tan extremadamente poderosas."

  "Mientras consideres que tu cuerpo es tu forma, todo es verdadero, cuando percibas que no eres el cuerpo comprenderás que todo es simplemente palabra."

  "Solo existen palabras y nada más."

Informació i inscripcions

A R T I C L E S


SOBRE LA BELLESA

a càrrec de Montserrat Cucarull

Els dimarts 9 i 16 d’abril de 2024, d19:00 a 20:15h. Presencial i online

Es pot parlar de Bellesa en un temps com el nostre tant poc propici al silenci i a la sorpresa i tant ocupat en conflictes i la immediatesa? La Bellesa té a veure amb l'admiració i el desconcert? És només estètica? Què hi ha d’etern en la Bellesa? Perquè és una cerca constant per l’ésser humà?

En aquest seminari parlarem de la qualitat de la Bellesa, de la seva percepció en les infinites formes de la natura, en l’art, en la vida, en tots els éssers i del seu cultiu en una societat del segle XXI.

Informació i inscripcions

A R T I C L E S


L’ACCIÓ DE LA QUALITAT:

COM ACTUAR SENSE ACTUAR

a càrrec de Francesc Torradeflot

Els dimarts 7, 14, 21, 28 de maig de 2024, d19:00 a 20:30h. Presencial i online

Al llarg de les quatre sessions d'aquest seminari, veurem de quina manera les savieses de les tradicions espirituals mostren el camí de l’acció com un camí de plenitud espiritual. Una sèrie de elements transversals dibuixen una acció desinteressada i revolucionària no sotmesa als interessos d’ideologies ni d’institucions religioses, una acció d’indagació, comunicació profunda i servei universal.

Informació i inscripcions

R E C O M A N E M

A R T I C L E S


DOCUMENTAL


La xarxa ultra

Com l'extrema dreta

s'instal·la al mòbil dels joves

Qui són els anomenats "fatxatubers" que dominen la "guerra cultural" a les xarxes socials? Per què han fet de l'antifeminisme, el racisme i l'homofòbia el contingut polític més exitós entre els joves a YouTube, Instagram o TikTok?

"La xarxa ultra" s'endinsa en l'ecosistema creat a les plataformes digitals perquè la propaganda de l'extrema dreta cali entre els joves.

Veure el documental

A R T I C L E S


DOCUMENTAL


Hackers: Robar tu identidad

Els hackers són ciberdelinqüents que desestabilitzen les estructures de grans empreses, de comunitats, d'estats. Ara, traspassen els límits de tota ètica i apunten els grans centres hospitalaris. Un hospital sempre pagarà el rescat si hi ha una vida en perill. Però hi ha altres casos també escandalosos.
Al maig 2019, la companyia suïssa Swiss Windows va ser víctima d'un ciberatac que va paralitzar tot el sistema informàtic. Li demanaven un milió de francs de rescat. Al final, la companyia va haver de declarar-se en fallida.

Veure el documental

Copyright © CETR 2023 All rights reserved.

CETR. Centre d'Estudi de les Tradicions de Saviesa
Carrer Rocafort, 234, local (Jardins Montserrat), 08029 Barcelona
Adreça electrònica: [email protected]

Telèfon: 93 410 77 07
Horari: de 16:30h a 20:30h,
de dilluns a divendres

Si vols cancel·lar la subscripció, fes clic aquí.
Sender.net