͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Is this email not displaying correctly? View it in your browser.
Image description

SiCRED feston 20 vjet!

Image description

Bashkohuni me ne për të Festuar 20 Vjet Besueshmëri dhe Përkujdesje!

Prej dy dekadash, kemi qenë pranë jush duke përmbushur nevojat tuaja të sigurimit të jetës, shëndetit, aksidenteve dhe të financave tuaja!Jemi dalluar për:

✔️ Shërbimin më të Mirë ndaj Klientëve: Ekipi ynë i dedikuar është gjithmonë gati për ju. ✔️ Procesim të Shpejtë të Kërkesave për Dëmshpërblim: Ne sigurohemi që të merrni atë që ju takon, kur ju nevojitet. 

✔️ Sigurim të Personalizuar: Sigurimi, që i përshtatet nevojave Tuaja të veçanta.

Për t’ju falenderuar për besimin tuaj gjatë këtyre 20 viteve, ju ofrojmë 20% ulje për produktet SiCRED, deri më 31 Tetor.Le të vazhdojmë të mbrojmë atë që ka më tepër rëndësi, së bashku!

Aplikoni tani!

Na kontaktoni për më tepër:

web: www.sicred.com.al

e-mail: [email protected]

cel: +355 69 20 84 026

Adresa: Rr. “Brigada VIII”, Vila Nr. 3/1, Tiranë

Na ndiqni në rrjetet sociale:

If you want to unsubscribe, click here.
Sender.net