͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Ovaj e-mail se ne prikazuje ispravno? Otvorite ga u svom pregledniku.
Image description

Broj 162

Rujan 2023

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva mikro, mala i srednja poduzeća da prijave svoj inovativni projekt na Eurostars program i osiguraju bespovratnu potporu od 200.000 eura

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Firma iz Nizozemske traži partnera za suradnju

Nizozemski proizvođač inovativnih membrana za piće, otpad i ponovno korištenje vode traži partnere u EU.

Više informacija pronađite u brošuri i na profilu tvrtke.

HAMAG-BICRO u suradnji s kolegama iz Švicarske inovacijske agencije Inosuisse ove godine organizira company mission u Švicarsku vezan za projekt Eurostars koji se provodi u sklopu Programa švicarsko-hrvatske suradnje.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Image description

Festival će se održati od 13. do 18. rujna 2023. godine u Osijeku i Bilju, a cilj mu je predstaviti dostignuća akademske zajednice u doprinosu ostvarivanja ciljeva održivog razvoja. Tijekom Festivala održivosti bit će organizirane radionice i predavanja za ciljanu publiku.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Besplatni seminar: Kako raditi e-mail kampanje koje prodaju

Jeste li znali da 74% poduzetnika tvrdi da je email marketing najisplativiji kanal prodaje njihovog proizvoda? I da nekim web trgovcima nosi i preko 30 % ukupnog prihoda? Email marketing nije alat koji služi za jednokratnu i kratkoročnu zaradu, već za povećanje baze potencijalnih kupaca, te poboljšanje odnosa sa stalnim klijentima.  Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Connect2Slovenia je vodeći međunarodni događaj umrežavanja poslovnih subjekata u Sloveniji, koji će se održati 14. rujna 2023. godine, u sklopu Međunarodnog obrtnog i poslovnog sajma u Celju, Slovenija.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Online događaj Prvih 10 godina promicanja inovacija

STEP RI i Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu povodom deset godina uspješne suradnje organiziraju online događaj na kojem će se sudionici upoznati s tehnološkim izazovima budućnosti te s najnovijim trendovima financiranja inovacija.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Image description

Hrvatska gospodarska komora

Europska poduzetnička mreža Hrvatske

Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, HR

e-mail: [email protected]

This project has been funded with support from the European Commission. The information and views set out in this newsletter are those of the author(s) and do not necessarily reflect the official opinion of EISMEA, the European Commission or other European Institutions. EISMEA does not guarantee the accuracy of the data included in this newsletter. Neither EISMEA, nor the Commission or any person acting on their behalf may be held responsible for the use which may be made of the information contained therein.

Ako se želite odjaviti s ove liste, kliknite ovdje.