͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Is this email not displaying correctly? View it in your browser.
Image description

RAPORTI VJETOR 2022

Image description

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju Raportin Vjetor 2022, një pasqyrë e plotë e rrugëtimit dhe arritjeve tona gjatë vitit të kaluar.Viti 2022 ka paraqitur sfida të shumta, nga krizat globale të shëndetit deri te pasiguritë ekonomike. Megjithatë, pavarësisht këtyre pengesave, SiCRED ka vijuar përshtatjen me mjedisin në ndryshim, duke arritur rritje të volumeve të biznesit, në tejkalim të periudhës para pandemisë. Primi i vitit financiar arriti në 318 milionë lekë.Vëmendja jonë është përqendruar në nxitjen e një kulture besimi dhe transparence, si baza në marrëdhënien me klientët tanë. Ekipi ynë i përkushtuar i profesionistëve punon fort për të ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme, duke ofruar zgjidhje të personalizuara, që u përgjigjen nevojave unike të secilit individ, familje dhe biznes.Ju ftojmë të shfletoni Raportin Vjetor 2022 dhe të zbuloni përmbledhjen e arritjeve dhe synimeve tona për të ardhmen. Së bashku, le të pranojmë sfidat dhe mundësitë që na presin dhe të krijojmë një të ardhme më të sigurt për të gjithë.

Klikoni për të lexuar raportin

web: www.sicred.com.al

e-mail: [email protected] 

cel: + 355 69 20 84 026

Adresa: Rr. “Brigada VIII”, Vila Nr. 3/1, Tiranë

If you want to unsubscribe, click here.
Sender.net