͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Ovaj e-mail se ne prikazuje ispravno? Otvorite ga u svom pregledniku.
Image description

Broj 158

Svibanj 2023

Program želi pomoći inovativnim start-up tvrtkama ili fizičkim osobama koje dolaze iz poljoprivredno-prehrambenog sektora da testiraju i potvrde svoje proizvode i usluge, predstave svoje poslovanje kupcima i investitorima te budu dio tehnoloških promjena povezanih s poljoprivredno-prehrambenim sektorom u Europi. 

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Ako ste startup koji razvija inovativna rješenja koja se bave izazovima klimatske tehnologije, zelene tehnologije, kružnog gospodarstva i poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, pridružite se programu SynergistEIC Accelerator i primite do 50 tisuća eura bespovratnih sredstava!

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

TeamUp spaja vodeće tehnologe s poduzetnicima i pruža im potporu u pokretanju start-up tvrtki iz poljoprivredno-prehrambenog sektora. Riječ je o sedmomjesečnom programu koji pruža važne alate i podršku za osnivanje start-up tvrtke uključujući stručno vodstvo, obuku, mentorstvo, umrežavanje i financiranje.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Događanje se održava u sklopu sajma u Mostaru 2.- 3. svibnja u pitanju je hibridni (onsite + online) tip događaja u kombinaciji poslovne konferencije i B2B razgovora.

Kratkom registracijom na B2B platformi izradite svoj poslovni profil i dogovorite sastanak s Vama interesantnim gospodarstvenicima.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Image description

Ovaj webinar osmišljen je za prijavitelje projektnih prijedloga koji koriste jednokratni model financiranja. Dobrodošli su i drugi sudionici projekata i ostali zainteresirani. Za sudjelovanje nije potrebna registracija.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Na događanju će se predstaviti najnovije kreacije na području prehrambene tehnologije, pružajući tvrtkama iz različitih europskih zemalja izvrsnu priliku za održavanje bilateralnih sastanaka s ciljem uspostavljanja sporazuma o tehnološkoj suradnji.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.EU-Japan Centre (EEN Japan) trenutno raspisuje poziv za prijave za svoj sljedeći program obuke o japanskoj poslovnoj kulturi. Ovogodišnja obuka konačno se vratila svom fizičkom formatu, redovnom treningu koji se održava od 1987. godine.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Pridružite se vodećoj zagrebačkoj multidisciplinarnoj konferenciji za mlade inovatore, poduzetnike i leadere koja se ove godine održava na Zagrebačkom velesajmu 18. i 19. svibnja 2023. EEN Hrvatska i ove je godine suorganizator ovog događanja te ćete tijekom konferencije moći dobiti sve informacije o mreži na EEN štandu.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Organizacijom B2B sastanaka želi se povećati umrežavanje tvrtki iz područja automobilske industrije, omogućiti razmjena stavova o novim tehnologijama i inovativnim rješenjima u ovom području te potaknuti uspostavljanje poslovne suradnje s novim dobavljačima i kupcima. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Zanima li vas tema digitalizacije u poljoprivredi? Želite li znati koja rješenja nude odabrane IT tvrtke iz regije? Pridružite nam se na online događaju WB++ (Western Balkans +Slovenija +Hrvatska) “Digitalisation in Agri-food” i saznajte što kompanije u regiji trenutno nude. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Image description

Hrvatska gospodarska komora

Europska poduzetnička mreža Hrvatske

Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, HR

e-mail: [email protected]

This project has been funded with support from the European Commission. The information and views set out in this newsletter are those of the author(s) and do not necessarily reflect the official opinion of EISMEA, the European Commission or other European Institutions. EISMEA does not guarantee the accuracy of the data included in this newsletter. Neither EISMEA, nor the Commission or any person acting on their behalf may be held responsible for the use which may be made of the information contained therein.

Ako se želite odjaviti s ove liste, kliknite ovdje.