͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk hem in je browser.
Image description

prikkelend nabij

Beste mensen,

Podium Klassiek Eindhoven beleeft komende zondag een primeur. Al vóór corona gaven we pianist/componist Forestan Bataillie, gevierd klassiek pianist en gespecialiseerd in minimal ofwel repeterende muziek, de opdracht een werk voor piano te schrijven. Dat deed Florestan meteen en met plezier, maar vanwege corona kon dat stuk nog niet bij ons worden uitgevoerd. ‘Repeat’, zoals het heet, heeft inmiddels al wel geleid tot een prachtige cd, uitgebracht op het gerenommeerde label Etcetera.
19 maart
dus de Nederlandse uitvoering op het Podium waarvoor het is geschreven. Wij zijn trots! www.florestan.be 

Op tweede Paasdag (10 april) hebben we twee topmusici in de personen van fluitist Peter Verduyn Lunel en pianist Hans Eijsackers. Ze spelen romantisch en hedendaags repertoire voor fluit en piano, fluitsolo en pianosolo. Peter Verduyn Lunel schittert als solofluitist bij diverse Nederlandse symfonieorkesten, Hans Eijsackers is een van Nederlands meest fijnzinnige begeleiders. Peter Verduyn Lunel speelt Poulenc

En dan nog twee concerten te gaan. Op 23 april komen niemand minder dan Lenneke Ruiten en pianist Thom Janssen zingen en spelen. Lenneke Ruiten en Thom Janssen Korngold.

op 7 mei sluiten we ons seizoen alweer af met de familievoorstelling ‘Baboesjka en het beest’ door Hexagon Ensemble. Baboesjka en het beest.
Over beide concerten later meer.

Graag tot zondag!Team Podium Klassiek Eindhoven

Image description
Twitter
Facebook
Website

Copyright © 2023, Podium Klassiek Eindhoven, All rights reserved.

Neem contact op via:
[email protected]

Klik hier om je uit te schrijven.