͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Ovaj e-mail se ne prikazuje ispravno? Otvorite ga u svom pregledniku.
Image description

Broj 159

Lipanj 2023

Želite ponuditi svoje proizvode ili usluge međunarodnim klijentima ili surađivati na razvoju proizvoda s nekom inozemnom institucijom? Potrebna vam je specifična tehnologija ili ekspertiza koju ne možete pronaći u Hrvatskoj? Želite se prijaviti na međunarodni partnerski projekt i potreban vam je inozemni partner? Odgovor na vaša pitanja potražite u našem novom blogu.

Povodom objavljenih natječaja u okviru Interreg Programa Slovenija - Hrvatska 2021.-2027., održano je niz radionica namijenjena potencijalnim prijaviteljima Otvorenog poziva za dostavu projektnih prijava. 

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

očetkom veljače ove godine počeo je novi ciklus programa Erasmus za mlade poduzetnike. Cilj Programa je povezivanje novih poduzetnika s iskusnim poduzetnicima domaćinima u drugim državama sudionicama zbog razmjene znanja i iskustava.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Savjetovanje o zaštiti na radu u regiji Alpe – Jadran je događaj godine. Pruža jedinstvenu priliku za razmjenu znanja, prakse i iskustva između sudionika triju europskih zemalja s ciljem promicanja sigurnosti i zdravlja na radu.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Image description

U sklopu projekta EEN, a u organizaciji Industrijske i trgovinske komore Erfurt iz Turingije i partnera, planirani su poslovni susreti s njemačkim tvrtkama iz predmetne pokrajine , koji se održavaju 5. lipnja u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, Ljudevita Gaja 1, s početkom u 9.30 sati

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Želite saznati informacije o mogućnostima i prednostima koje su na raspolaganju građanima država članica EU? Pozivamo vas da dođete na predstavljanje projekata EEN i Europe Direct koje će se održati 12. lipnja 2023. godine u prostorima ABC-a (Adriatic Business Centre) Šibenik.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva Vas na Info dan Europskog inovacijskog vijeća (EIC), u sklopu programa OBZOR EUROPA, koji pruža podršku vrhunskim inovatorima, poduzetnicima i malim tvrtkama, koji će se održati u 13. lipnja 2023. u Šibeniku, Hoteli Solaris 86 (Convention centre).

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Pridružite nam se na konferenciji Internacionalizacija: Novo gospodarsko okruženje – nove prilike u organizaciji Hrvatske gospodarske komore u hotelu Westin u Zagrebu, 15. lipnja 2023.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Image description

Hrvatska gospodarska komora

Europska poduzetnička mreža Hrvatske

Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, HR

e-mail: [email protected]

This project has been funded with support from the European Commission. The information and views set out in this newsletter are those of the author(s) and do not necessarily reflect the official opinion of EISMEA, the European Commission or other European Institutions. EISMEA does not guarantee the accuracy of the data included in this newsletter. Neither EISMEA, nor the Commission or any person acting on their behalf may be held responsible for the use which may be made of the information contained therein.

Ako se želite odjaviti s ove liste, kliknite ovdje.