͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Ovaj e-mail se ne prikazuje ispravno? Otvorite ga u svom pregledniku.
Image description

Broj 156

Ožujak 2023

Imaš inovativnu ideju i želiš brzo započeti s vlastitim poslovanjem? Sudjeluj u EIT Food programu Jumpstarter! Kreativna zajednica, napredno tehnološko znanje, jedinstven program, stručni treneri i mentori, riječi su koje opisuju program Jumpstarter. 

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Povežite se s vodećim industrijskim i istraživačkim partnerima u cilju pilotiranja tehnologije i uspješnog uvođenja rješenja na tržište. Želite se proširiti na tržištu, ubrzati svoj razvoj, svoju tehnološku inovaciju i svoje poslovanje? Onda je program EIT Food Accelerator Network za vas!

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Image description

Imate scale-up tvrtku koja je prošla fazu ideje, imate kupce koji plaćaju i spremni ste za značajno globalno širenje? Program RisingFoodStars je za vas! Ovaj program želi identificirati obećavajuće scale-up tvrtke iz poljoprivredno-prehrambenog sektora te osnažiti ih u cilju značajne promjene budućeg prehrambenog sustava.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Imate li novu poljoprivredno-prehrambenu inovaciju s visokim komercijalnim potencijalom? Program Seedbed Incubator je program koji traje od 4 do 6 mjeseci i ima za cilj transformirati znanstvene i tehnološke inovacije u tržišno orijentirano poslovanje.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Image description

HAMAG-BICRO poziva mikro, mala i srednja poduzeća da prijave svoj inovativni projekt na Eurostars program i osiguraju potporu od 1,5 milijuna kuna. Eurostars je program kojim se potiču mikro, mala i srednja poduzeća (MSP) na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti. 

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Želite realizirati jedinstvenu poslovnu ideju koja uključuje razvoj aplikacije i/ili web stranice po mjeri? Na ovom ćete predavanju kroz teoriju i praktične vježbe naučiti kako samostalno izraditi projektnu dokumentaciju za vašu buduću aplikaciju ili web. 

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Image description

Ostvari od 60.000 do 120.000 eura financijske potpore za izradu koncepta dRural platforme u svojoj regiji! Cilj projekta dRural je razvoj digitalnog tržišta usluga za ruralna područja te pružiti širok spektar usluga, povećati ekonomski rast i poboljšati kvalitetu života građana.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Objava poziva na dostavu projektnih prijedloga za standardne projekte okviru Programa prekogranične suradnje Interreg V-A Slovenija - Hrvatska 2021.-2027. najavljena je za 24.ožujak 2023. godine. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Događanje će okupiti vodeće tvrtke i stručnjake u području industrije voda i okoliša te stručnjake s kojima će biti omogućen neposredni kontakt i pružiti uvid u najnovije tehnologe, opremu i sustave za upravljanje ovim ključnim resursom.  

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Pozivamo sve zainteresirane tvrtke da prijave svoje sudjelovanje na MEET4BUSINESS hibridnim B2B poslovnim razgovorima, koji će se održati u okviru MEGRA 2023, 32. Međunarodnog sajma graditeljstva, energetike, općinskih usluga i trgovine, u razdoblju od 8. – 9. ožujka 2023. godine.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

10. Međunarodna konferencija MSP – B2B poslovni razgovori

Konferencija pod nazivom „Ljudski resursi, gdje ste?“ i B2B poslovni razgovori „Upoznajte jadranske agente – ARAA“ održat će se 22. ožujka 2023. godine, na Brdu kod Kranja, Slovenija. Susret je namijenjen distributerima, proizvođačima i trgovačkim agentima iz Slovenije, srednje Europe i Jadranske regije koji nude proizvode i usluge iz različitih područja i traže nove poslovne prilike. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Prijavite se na event INVENTO Summit The Power of Giving Back u organizaciji INVENTO CAPITAL i Enterprise Europe Network - EEN Croatia koji će se održati 24.3.2023. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Poslušajte zanimljive prezentacije, panele i razgovore. 

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Health Tech Hub Styria (HTH) Pitch & Partner 2023 s naglaskom na istraživanje i razvoj te inovacije iz područja prirodnih znanosti te biotehnologije i zdravstva održat će se u Grazu 30. ožujka 2023. godine. Konferencija je namijenjena poslovnom povezivanju start-up tvrtki, istraživača, investitora, tvrtki, stručnjaka iz područja e-zdravstva te predstavnika regionalnih i nacionalnih dionika. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Image description

Hrvatska gospodarska komora

Europska poduzetnička mreža Hrvatske

Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, HR

e-mail: [email protected]

This project has been funded with support from the European Commission. The information and views set out in this newsletter are those of the author(s) and do not necessarily reflect the official opinion of EISMEA, the European Commission or other European Institutions. EISMEA does not guarantee the accuracy of the data included in this newsletter. Neither EISMEA, nor the Commission or any person acting on their behalf may be held responsible for the use which may be made of the information contained therein.

Ako se želite odjaviti s ove liste, kliknite ovdje.