͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk hem in je browser.
Image description

Hey, {$firstname}

November aka Movember, beter gekend als de maand van de snor.

Hieronder het echte werk van ID&A! We houden je op de hoogte van ID&A, ID&A-alumni-info, van realisaties die de wijde wereld worden ingestuurd en belangrijke events! 

In deze update:

 • Workshopdagen, ook voor jou! Schrijf je snel in.
 • Dit was de inspiratieweek
 • Docent in de kijker
 • zoekeeninterieurarchitect.be
 • Wedstrijden
 • Vacatures voor ontwerpers gevormd in Mechelen

Maandag en dinsdag, 21 en 22 november zijn er geen 'normale lessen' maar organiseren we voor studenten allerlei interessante workshops  en bedrijfsbezoeken. En ook voor jou als ID&A-fan, als ID&A-alumni, als ID&A-lieveling zijn deze workshopdagen toegankelijk!Interesse? Bekijk hier het overzicht en schrijf je in! -->  Snel wezen is de boodschap. De inschrijvingen worden afgesloten dinsdag 14 november om 23.00 u. Bekijk zeker de workshop 'DE ZANDPOORTVEST IS VAN ONS'. Op dinsdag 22 november maken we samen met jullie een proefopstelling van 'Parklets' op de Zandpoortvest. We claimden enkele parkeerplaatsen en geven deze terug aan jullie om deze om te vormen tot een ‘parklet*’. Maar daarvoor hebben we wel jullie ideeën nodig! Kom mee denken, bouwen.. want De Zandpoortvest is van jullie! 

*Een parklet, wat is dat?

Programma en inschrijven workshopdagen
Image description

Dit was de inspiratieweekReizen, bekijken, betasten, opsnuiven en veel inspiratie inhaleren maakt van ons gegarandeerd een creatievere ontwerper. En wanneer we samenwerken leren we elkaar beter kennen. Ons vak vraagt om samenwerking… om kruisbestuiving en om interactie.

Daarom gaan we elk jaar op ontdekkingstocht in de wereld, ver en dichtbij. Samen.Van 26 tot 29 oktober trokken honderden ID&A studenten de wereld in. Grootsteden veraf, maar ook interessante dorpen dichtbij werden bezocht.

Klik verder voor sfeer
Image description

Docent in de kijkerTijd om onze geëngageerde, passionele, inspirerende docenten eens in de kijker te zetten! Het hoeft immers niet altijd het werk van studenten te zijn waarmee we uitpakken. 😉Op de socialemediakanalen van ID&A  - Instagram,  Facebook en LinkedIn - plaatsen we elke week een 'docent in de kijker'. Welke les geven ze, wat doen ze daarnaast en waar halen ze hun energie uit. 

We hebben ruim 100 docenten op ID&A, we kunnen (in theorie) dus wel een eindje verder.

Benieuwd wie ze zijn? Volg ons!

zoekeeninterieurarchitect.beAINB, de associatie van interieurarchitecten, is sinds dit jaar van start gegaan met de nieuwe business to consumer website: “zoekeeninterieurarchitect.be”. Een website die ervoor zorgt dat de toekomstige kopers en verbouwers de weg naar de interieurarchitect makkelijker vinden.ID&A op LinkedIn?We blijven het herhalen: Alumni, collega's en ID&A fans: Volg ons op LinkedIn en maak ons creatief netwerk groter, ruimer en creatiever.

Volg zo bijvoorbeeld elke week wie we als 'docent in de kijker' zetten.

ID&A op LinkedIn

Wedstrijden

Ontwerpwedstrijden die interessant zijn voor studenten en alumni van de unit Interieur, Design & Architectuur.Sea Design Contest 2023

Deadline 28 februari 2023

Ontwerpvoorstellen in de nautical sector, of ook wel: projecten die betrekking hebben op thema “zee”.
Meer infoRecente vacatures die ons passeerden

Onderstaande bedrijven zijn op zoek naar een ontwerper die liefst gevormd is in Mechelen.Britt Van Namen, interieurontwerper
Antwerpen, 09/11

Wil je jouw wedstrijd, event of vacature mee in onze maandelijkse alumninieuwsbrief? En is dit gelinkt aan ID&A, (interieur)architectuur of design? Contacteer ons via [email protected]

  Copyright © 2022 ID&A Mechelen
  Zandpoortvest 16, 2800 Mechelen, www.ideamechelen.be

  Instagram
  Facebook
  LinkedIn
  Klik hier om je uit te schrijven.