͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Ovaj e-mail se ne prikazuje ispravno? Otvorite ga u svom pregledniku.
Image description

Broj 152

Studeni 2022

U caffe baru TINEL, u sklopu ciklusa Inovacije i kava, Ured za transfer tehnologije posjetila je britanska patentna zastupnica Esmé Swindells i podijelila svoje znanje uz kavu i grickalice. Odaziv i atmosfera su bili odlični, a naša prva gošća ciklusa uspjela je na zanimljiv način prisutnima približiti tematiku. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Sveučilište u Splitu i HAMAG-BICRO organiziraju posjet hrvatskih tvrtki sajmu plave ekonomije InnovAzul - International Blue Knowledge and Growth Meeting. Pročitajte više na sljedećoj poveznici. Putem javnog poziva za gospodarske susrete ostvarite financiranje dijela putnih troškova.

 Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Otvoreni su Pozivi za inovativne usluge u okviru projekta dRural usmjereni na 2 tipa usluga, jednostavne i složene, a iste će biti ponuđene na tržištu digitalnih usluga za europske ruralne regije.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Postanite i Vi dio uspješne mreže poduzetnika te prihvatite priliku da promovirate, razvijate i proširite svoje poslovanje, kroz programe koji omogućuju povezivanje poduzetnika diljem svijeta te rezultiraju nezaboravnim iskustvima, novim prijateljstvima i poslovnim suradnjama.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

HGK u suradnji s EEN Republike Srpske/BiH - Razvojna agencija Republike Srpske i Razvojnom agencijom Srbije, organiziraju B2B matchmaking event za tvrtke i klastere koji će se organizirati u okviru 7. Foruma međunarodne suradnje koji će se održati 4. studenog 2022. godine u Trebinju, Republika Srpska (BiH).

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Suvremene tehnologije omogućuju nam

korištenje raznih medija i digitalnih sadržaja. No, znamo li pritom kako koristiti one koji su nam na raspolaganju? U mnoštvu dostupnih tekstova, fotografija i drugih materijala, poznavanje principa korištenja i zaštite intelektualnih tvorevina je nužno kako bi djelovali u skladu sa zakonom. Više detalja o sadržaju seminara te načinu prijave na sljedećoj poveznici.

Image description

Povodom sajma MEDICA 2022 (14 - 17.11.2022.), globalnog glavnog okupljališta za medicinski sektor, ZENIT GmbH zajedno sa sektorskom grupom zdravstvenog sektora (SG Healthcare) EEN organizira međunarodno B2B događanje. 

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Europska poduzetnička mreža poziva zainteresirane tvrtke da prijave svoje sudjelovanje na hibridnim B2B poslovnim razgovorima, koji će se održati u okviru Svjetskog kongresa Smart City Expo u Barceloni, Španjolska. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Žene poduzetnice imat će izazov učiti, vježbati i biti bolje pripremljene za „pravi“ pitching event, uz mogućnost prikupljanja sredstava od ulagača. Organizira se u suradnji s EEN-ovom tematskom grupom Access to Finance i tematskom grupom Scale-up.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Međunarodna konferencija & B2B sastanci o digitalizaciji i održivosti industrijskog sektora.

Događanje će se održati uživo 16. i 17. studenog 2022. u Austrijskoj saveznoj gospodarskoj komori kao hibridni događaj.

Iskoristite priliku da uživo upoznate najbolje stručnjake međunarodnih i austrijskih kompanija ili nam se pridružite putem live streama. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Europska poduzetnička mreža organizira hibridne B2B poslovne razgovore pod nazivom NOFF & ELS MATCHMAKING 2022, koji će se održati 16.-17. studenoga 2022. godine, u okviru sajmova Nordic Organic Food Fair (NOFF) and Eco Living Scandinavia (ELS), u Malmu, Švedska.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

EEN organizira poslovne razgovore za tvrtke iz prehrambene industrije, a njihovo 8. izdanje u okviru sajma Free From Food Expo održat će se 23. i 24. studenoga u Amsterdamu, ovoga puta u fizičkom obliku, no za inovativne poduzetnike koji se žele povezati s potencijalnim inozemnim partnerima je i dalje aktualna online B2Match platforma. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Image description

Hrvatska gospodarska komora

Europska poduzetnička mreža Hrvatske

Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, HR

e-mail: [email protected]

This project has been funded with support from the European Commission. The information and views set out in this newsletter are those of the author(s) and do not necessarily reflect the official opinion of EISMEA, the European Commission or other European Institutions. EISMEA does not guarantee the accuracy of the data included in this newsletter. Neither EISMEA, nor the Commission or any person acting on their behalf may be held responsible for the use which may be made of the information contained therein.

Ako se želite odjaviti s ove liste, kliknite ovdje.