͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Ovaj e-mail se ne prikazuje ispravno? Otvorite ga u svom pregledniku.
Image description

Broj 151

Listopad 2022

RCK HUB je besplatni šestomjesečni hibridni (online i offline) program edukacije i mentoriranja koji se odvija pri Regionalnom centru kompetentnosti Opatija i koji je namijenjen svima koji imaju ideju koja je po nečemu posebna ili nova u odnosnu na postojeća rješenja (inovativna) ili već razvijenu novu tehnologiju koju žele plasirati na tržište.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Europska poduzetnička mreža (EEN) organizira besplatni online Seminar o uspješnom nastupu na tržište hrane Francuske, koji će se održati 3. listopada 2022. godine, putem aplikacije Microsoft Teams. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Akceleracijski Bootcamp je trodnevni online program provjere i unapređenja vaše poduzetničke ideje kroz cikluse edukacija i mentoriranja, kako bi bila korak bliže spremnosti za izlazak na tržište. Najbolji timovi će dobiti mogućnost sudjelovanja u RCK HUB-u. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Brokerska kuća Farmaforum 2022 nudi poslovne kontakte stručnjacima iz industrije, znanosti i nanotehnologije koji traže potencijalne partnere unutar područja: farmacije, biofarme, kozmetike, biotehnologije, laboratorijske tehnologije i istraživanja kako bi se osigurao održivi poslovni razvoj i rast.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Ovo događanje daje poticaj kemijskim otvorenim inovacijama u smislu održive i digitalne transformacije. Spajamo korporacije sa startupovima iz područja kemije, biotehnologije, bioelektronike, okoliša, održivosti, upravljanja digitalnim procesima i digitalnih inovacija.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Pozivamo vas na EIF Svjetski energetski kongres i Expo Matchmaking Event od 12.-14.10.2022., Istanbul, Turska. Jedinstvena prilika svim sudionicima diljem svijeta za stvaranje poslovnih i tehnoloških partnerstava, zajedničkih istraživačkih projekata, ulaganja i novih prilika putem unaprijed zakazanih sastanaka 1-na-1. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Image description

Pozivaju se svi zainteresirani na međunarodnu izložbu inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA 2022. koja se održava u Mall-u Osijek, Ulica Sv. Leopolda B. Mandića 50 a, od 12. do 14. listopada 2022. godine, pod motom „TJEDAN INOVACIJA“. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Popularnost online trgovina raste svakim danom, a time i njihova stopa otvaranja. Dok poslodavci zadovoljno trljaju ruke zbog svakodnevnog povećanja prometa, inspekcija s druge strane traži njihove pogreške koje bi mogla skupo naplatiti. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

U okviru sajma SIAL 2022, jednog od najvećih sajmova prehrambene industrije u Europi i svijetu, koji će se održati od 15. – 19. listopada, u Parizu, Europska poduzetnička mreža (EEN) organizira hibridne B2B poslovne razgovore (Business Meetings Food Paris 2022). Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Otkrijte svijet kibernetike na Tjednu kibernetičke sigurnosti (Cybersecurity Week) u Luksemburgu od 18. do 20. listopada 2022. na LUXEXPO – the Box. Javni i privatni sudionici iz Luksemburga, susjedne regije, Europe i šire čekaju na vas! Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

EEN u okviru sajma BALTTECHNIKA 2022 20. listopada 2022. godine organizira B2B poslovne razgovore - Industrija 4.0., namijenjene proizvođačima, istraživačko-razvojnim agencijama, start-upovima, klasterima, udrugama i drugim subjektima zainteresiranim za pronalazak potencijalnih kupaca, dobavljača ili partnera za projekte.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Europska poduzetnička mreža poziva zainteresirane tvrtke da prijave svoje sudjelovanje na hibridnim B2B poslovnim razgovorima, koji će se održati u okviru Svjetskog kongresa Smart City Expo u Barceloni, Španjolska. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

HGK u suradnji s EEN Republike Srpske/BiH - Razvojna agencija Republike Srpske i Razvojnom agencijom Srbije, organiziraju B2B matchmaking event za tvrtke i klastere koji će se organizirati u okviru 7. Foruma međunarodne suradnje koji će se održati 4. studenog 2022. godine u Trebinju, Republika Srpska (BiH).

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Image description

Hrvatska gospodarska komora

Europska poduzetnička mreža Hrvatske

Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, HR

e-mail: [email protected]

This project has been funded with support from the European Commission. The information and views set out in this newsletter are those of the author(s) and do not necessarily reflect the official opinion of EISMEA, the European Commission or other European Institutions. EISMEA does not guarantee the accuracy of the data included in this newsletter. Neither EISMEA, nor the Commission or any person acting on their behalf may be held responsible for the use which may be made of the information contained therein.

Ako se želite odjaviti s ove liste, kliknite ovdje.