͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk hem in je browser.
Image descriptionHey, {$firstname}

Onze update van september, speciaal voor jou.

Met deze ID&A update willen we je op de hoogte houden van topics die voor jou, als ID&A-volger, interessant kunnen zijn. In deze update:

  • Cursus Circulaire economie
  • Oxfam België zoekt een ontwerper om aan de slag te gaan met reststroom
  • Schrijf je in voor 1 van onze vervolgopleidingen
Image description

Cursus Circulaire economieHoe kan je als onderneming binnen de interieursector bijdragen aan een circulaire economie? Waar moet je starten? Waar liggen de opportuniteiten en hoe kan jij de circulaire transitie maken?Tijdens een inspirerende reeks van 5 workshops geven we inzicht in de verschillende aspecten van het circulair ondernemen, gaande van circulaire business modellen en het circulaire systeemdenken, tot het circulair ontwerpen en produceren van producten, alsook praktische toepassingen van circulaire materialen en technologieën binnen de interieursector. Ontdek waar voor jou de opportuniteiten liggen om de transitie naar meer circulair ondernemen te realiseren en welke stappen jij concreet kan zetten.

5 sessies vanaf 29 september telkens op donderdag - 14:00 tot 17:00Meer info en inschrijven via deze pagina op onze site.

Call for designer - Oxfam BelgiëHet 'Upcycle your Office-project' is een project in het kader van de circulaire economie dat tot doel heeft het aandeel afval te verminderen van 15% tot 7%.

Het project richt zich op drie grote doelen: de circulaire economie, de sociale economie en de financiering van projecten van Oxfam België.

De bedoeling? Meerlagige panelen, beschouwd als afval van plaatselijke bedrijven en organisaties, zullen worden gerecycleerd tot grondstof voor de vervaardiging van geüpcycled kantoormeubilair voor plaatselijke klanten.Oxfam is concreet op zoek naar designers die met deze reststroom aan de slag kunnen gaan en dachten hierbij specifiek aan onze onze alumni.Download hier de concrete opdrachtomschrijving.

Vervolgopleidingen ID&A

Al nagedacht om je in te schrijven voor een van onze vervolgopleidingen?Een job zoeken en gaan werken, is de voor de hand liggende keuze, een schakelprogramma naar een master is misschien een optie, iets totaal anders gaan studeren lijkt een vlucht van de realiteit… of je kan ervoor kiezen om je professionele skills te verbreden of te verdiepen via een van onze voortgezette opleidingen of postgraduaten.In academiejaar 2022-2023 biedt ID&A 3 hands-on vervolgopleidingen aan, die inspelen op specifieke behoeften. 

  1. Banaba Meubelontwerp
  2. Postgraduate Space & Service Design
  3. Postgraduaat PG21 (2e lichting)bekijk onze inspiratiesite

Copyright © 2021 ID&A Mechelen
Zandpoortvest 16, 2800 Mechelen, www.ideamechelen.be

Instagram
Klik hier om je uit te schrijven.