͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Ovaj e-mail se ne prikazuje ispravno? Otvorite ga u svom pregledniku.
Image description

Broj 155

Veljača 2023

HAMAG-BICRO najavljuje otvaranje 4. poziva u sklopu programa Eurostars 10. veljače 2023. godine. Eurostars je dio Europskog partnerstva za inovativna mala i srednja poduzeća. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Pozivaju se poljoprivrednici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva ili tvrtke iz poljoprivredno-prehrambenog sektora koje se bave primarnom proizvodnjom hrane, za suradnju s inovativnim start-up tvrtkama iz Europe kojima će dati pristup svojim poljoprivrednim gospodarstvima ili postrojenjima u cilju testiranja i dokazivanja njihovih inovativnih rješenja. 

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Image description

Euro-Mediterranean University (EMUNI) pokrenulo je the Euro-Mediterranean Innovation Camp (EMIC), jedinstveno natjecanje u inovacijama i boot camp za mlade u regiji. EMIC je novi pothvat za 2023. koji njeguje inovativnost i kreativnost među mladim pojedincima. 

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Image description

Jednostavno dogovorite online sastanak s EEN savjetnicima putem platforme FINNO koja na jednom mjestu okuplja stručnjake različitih ekspertiza iz različitih dijelova regije, a koji posjeduju dugogodišnje iskustvo rada s MSP-evima i informacije o relevantnim i dostupnim mogućnostima financiranja.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Diljem Europe i svijeta EEN pruža potporu i savjet gospodarstvenicima te im pomaže maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske unije i jedinstvenog europskog tržišta. To znači da putem EEN mreže možete na kvalitetan, jeftin i jednostavan način potražiti poslovne partnere za plasman svojih proizvoda, usluga, znanja i tehnologije u svim zemljama Europe.  

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

PRAXI Network i Association of Industries of Thessaly and Central Greece organiziraju Innovent Forum 2023 – Matchmaking Event, koji će se održati uživo i online, 10.-12. veljače 2023. u Larissi, Grčkoj. Innovent Forum Matchmaking promovira i ističe inovativne proizvode i usluge koje su razvile tvrtke, istraživački centri i sveučilišta. 

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Pozivamo sve zainteresirane tvrtke da prijave svoje sudjelovanje na B2B poslovnim razgovorima, koji će se održati u okviru SMAGUA 2023, 26. Međunarodne izložbe o vodama i okolišu, u Zaragozi, Španjolska, u razdoblju od 7. – 8. ožujka 2023. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Image description

Hrvatska gospodarska komora

Europska poduzetnička mreža Hrvatske

Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, HR

e-mail: [email protected]

This project has been funded with support from the European Commission. The information and views set out in this newsletter are those of the author(s) and do not necessarily reflect the official opinion of EISMEA, the European Commission or other European Institutions. EISMEA does not guarantee the accuracy of the data included in this newsletter. Neither EISMEA, nor the Commission or any person acting on their behalf may be held responsible for the use which may be made of the information contained therein.

Ako se želite odjaviti s ove liste, kliknite ovdje.