‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Ovaj e-mail se ne prikazuje ispravno? Otvorite ga u svom pregledniku.
Image description

Broj 146

Svibanj 2022

Hrvatska gospodarska komora kao koordinator Europske poduzetničke mreže (EEN), poziva zainteresirane tvrtke da se uključe u platformu koja pomaže tvrtkama da zadrže, restrukturiraju ili zamjene postojeće opskrbne lance. 

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Innovation Norway vas poziva da se priključite hibridnom događaju Business Cooperation in Blue Growth in Europe, koji će se održati u Ateni, Grčka, 10. i 11. svibnja 2022. Ne propustite priliku prijaviti se za sudjelovanje na stranicama organizatora Innovation Norway

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Posjetite našu pozornicu Ideas&Tech Stage by EEN u sklopu LEAP Summita koji se održava besplatno 12. i 13.05.2022. u Branimir Mingle Mallu u Zagrebu i online. Na pozornici koju organizira Europska poduzetnička mreža (EEN) Nikola Balić sa Sveučilišta u Splitu će 12.5.2022. predstaviti FINNO platformu.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Pozivamo vas na GREEN TECH DAYS 2022 u organizaciji Enterprise Europe Network Austria, Advantage Austria i ostalih partnera, event koji otvara svoja (virtualna) vrata od 10. do 11. svibnja 2022. u Beču. Rado ćemo vam poželjeti dobrodošlicu na licu mjesta u Beču ili nam se pridružite online i uštedite vrijeme na putovanju.  

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Pozivamo vas na Med2Meet – multinacionalni, virtualni dan suradnje u zdravstvu, događaj okuplja tvrtke, institucije za istraživanje i razvoj, investitore i druge dionike medicinskog sektora iz cijelog svijeta. Događanje je besplatno i održat će se 18. svibnja 2022. na b2match platformi.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.Crowdfunding je model financiranja koji omogućuje poduzećima, javnom sektoru, udrugama i start-up tvrtkama da svoje ideje predstave široj javnosti te ih realiziraju bez tradicionalnih načina zaduživanja. Seminar je namijenjen poduzetnicima i udrugama koje žele istražiti alternativne izvore financiranja za svoje projekte. 

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

TRAŽITE POSLOVNOG PARTNERA?

Ako tražite poslovnog partnera, pogledajte nekoliko izdvojenih ponuda u ovom broju na našoj internet stranici u rubrici POSLOVNE PRILIKE

Za više informacija o ponudi/potražnji poslovne suradnje javite se na [email protected]

Slovačka reklamna tvrtka specijalizirana za rješenja za dizajn i tisak traži poslovne partnere prema ugovoru o proizvodnji ili outsourcingu.

Vodeća slovačka reklamna tvrtka specijalizirana za visokokvalitetne naljepnice, tisak velikih i malih formata te luksuznu ambalažu traži poslovne partnere posebno u Europskoj uniji i Ujedinjenom Kraljevstvu za sklapanje ugovora o proizvodnji ili outsourcingu. Tvrtka ima gotovo 15 godina iskustva u svim različitim segmentima i isporučuje proizvode u reklamne svrhe klijentima u marketingu, hrani, automobilizmu, elektronici i drugim segmentima.

Španjolski dizajner i proizvođač spasilačkih dronova za hitne službe traži partnere za ugovor o zajedničkom ulaganju.

Ova tvrtka ima sjedište u Valenciji (Španjolska). Njihova glavna djelatnost je projektiranje, proizvodnja i raspoređivanje specifičnih bespilotnih letjelica za upravljanje izvanrednim situacijama i zadaće spašavanja na plaži. Tvrtka traži partnere u sklopu komercijalnog zastupanja ili ugovora o zajedničkom ulaganju.

VIŠE

Za više informacija o ponudi/potražnji tehnološke suradnje javite se na [email protected]

Rumunjski MSP aktivan u obuci namijenjenoj za podizanju svijesti o kibernetičkoj sigurnosti želi se pridružiti projektnim konzorcijima koji će aplicirati na natječajne pozive iz programa Digirtalna Europa (DIGITAL-2022-CYBER-02-SUPPORTHEALTH i DIGITAL-2022-TRAINING-02-SHORT-COURSES) do 17. svibnja.

Rumunjski MSP aktivan je u obuci za podizanje svijesti o kibernetičkoj sigurnosti i obrazovnim rješenjima. Proizvodi tvrtke prikladni su za javna i privatna poduzeća, kao i za pojedince i obitelji. U cilju proširenja svoje istraživačke i razvojne aktivnosti, tvrtke se nastoje pridružiti istraživačkim konzorcijima za dva poziva za digitalnu Europu (DIGITAL-2022-CYBER-02-SUPPORTHEALTH i DIGITAL-2022-TRAINING-02-SHORT-COURSES). Rok za iskaz interesa je 9. svibnja 2022., dok je rok za prijavu na natječaj 16. svibnja 2022.

Traže se tehnički partneri za valorizaciju IT vrijednih komponenti i ekstrakciju sekundarnih sirovina za komercijalizaciju.

Talijanska start-up tvrtka koja se bavi upravljanjem IT imovinom i otpadom električne i elektroničke opreme (WEEE) na kraju životnog vijeka traži tehničke partnere u proizvodnji elektroničke opreme, proizvođača originalne opreme (OEM) i kemijski sektor za valorizaciju vrijednih komponenti i ekstrakciju sekundarnih sirovina. Moguće vrste suradnje: komercijalni ugovor s tehničkom pomoći i ugovor o tehničkoj/istraživačkoj suradnji.

VIŠE

Obavijest o izaslanim radnicima i pravila za izaslane radnike u
zemlje članice EU/EEA

Image description
Facebook
LinkedIn
Twitter
Image description

Hrvatska gospodarska komora

Europska poduzetnička mreža Hrvatske

Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, HR

e-mail: [email protected]

This project has been funded with support from the European Commission. The information and views set out in this newsletter are those of the author(s) and do not necessarily reflect the official opinion of EISMEA, the European Commission or other European Institutions. EISMEA does not guarantee the accuracy of the data included in this newsletter. Neither EISMEA, nor the Commission or any person acting on their behalf may be held responsible for the use which may be made of the information contained therein.

Ako se želite odjaviti s ove liste, kliknite ovdje.