‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Etkö näe kuvia? Klikkaa tästä.
Image description

Megamatka 2022
Tappara-HIFK La 26.2.2022

Jokaisen kiekkokauden huippuhetki saadaan kokea vihdoin oikealla tavalla, kun Tampereen uusi huipputason Nokia Arena toivottaa tervetulleeksi 800 IFK-kannattajaa. Vuodenvaihteessa pahasti ryöpsähtäneet koronatapaukset pakottivat siirtämään Megamatkaa kuukaudella vasta historian toiseen IFK-otteluun Nokia Areenalla. Jos olit jo maksanut varauksesi Ilves-HIFK matkalle, pysyy varaus voimassa alkuperäisillä tiedoilla. Jos et maksanut varausta 31.12.2021 mennessä, pyydämme varaamaan paikan uudelleen tämän viestin lopussa olevien ohjeiden mukaisesti.

M
egamatkalle on tarjolla sekä istumapaikkoja ja seisomapaikkoja, yhteisen tunnelman ollessa takuulla parasta mitä katsomossa voi kokea. Seisomaliput on varattu loppuun jo tammikuun alkuun mennessä, loput lipuistamme sijaitsee istumapaikoilla seisomakatsomon vieressä HIFK:n hyökkäyspäädyssä. Joulukuun alussa käyttöön otettu Nokia Arena sijaitsee aivan Tampereen rautatieaseman päällä, joten matka tehdään tällä kertaa VR:n junakyydein.

M
enomatkalle on valittavissa kaksi eri lähtöaikaa, riippuen kuinka pitkään haluat tutustua uuden Nokia Arenan palveluihin. Ottelun jälkeen samaa valinnanvaraa on kolmen junan verran, kun paluukyydit Helsinkiin lähtevät Tampereen rautatieasemalta klo 20, klo 21 tai klo 22. Vuodenvaihteeseen mennessä paikkoja on myyty jo lähes 500 osallistujalle, ja ensimmäiset junakyydit kumpaankin suuntaan ovat loppuun varattuja.

P
ääsyliput istumaan tai seisomaan

HIFK kannattajille on varattu paikat hyökkäyspäädyn seisomakatsomosta tai läheisiltä istumapaikoilta. Varauslomakkeella voit valita oman halusi mukaan paikan istumaan tai seisomaan. Eri aikoina tehtyjen varausten matsiliput jaetaan vasta pelipäivänä matkalla tai hallin edessä, ja noutamalla liput yhdessä ystävien kanssa saatte vierekkäiset katsomopaikat peliin.

Matka+lippu 49 eur
Fan Club-jäsenhinta 42 eur
Pelkkä lippu 13 eur
Pelkkä matka 32 eur


Matkavaihtoehdot:  meno Helsinki - Tampere la 26.2.2022

Image description

Eri lähdöt on nimetty HIFK-legendojen mukaan. Ensimmäisenä vaihtoehtona Tampereen suuntaan on Hagman #20 juna, jonka lähtöaika Helsingistä klo 12:24. Pioneeriryhmä saapuu Tampereelle kello kahdelta, ja omaa aikaa Areenaan tutustumiseen jää noin 2 tuntia. Toivomme että kaikki matkalle osallistuvat ovat sisällä areenalla viimeistään kello 15:30 ja paikoillaan katsomossa 15:50 mennessä.

Image description

Viimeisenä ja kiireisimpänä paikalle lähtee tuimasti tuijottava Brewer #5 juna. Myöhäisin lähtöaika Helsingistä on kello 13:24, mutta Brewer saapuu Tampereelle klo 14:58. Aikaa jää riittävästi pieneen kierrokseen hallin ravintolapalveluiden parissa, ja sitten mukaan katsomoon koko IFK-ryhmän kanssa. Toivomme että kaikki matkalle osallistuvat ovat sisällä areenalla viimeistään kello 15:30 ja paikoillaan katsomossa 15:50 mennessä.

Matkavaihtoehdot:  paluu Tampere - Helsinki la 26.2.2022

Kotiinpäin Helsinkiin lähtöjä on tarjolla kolme eri vaihtoehtoa. Viikonloppupeli taukoineen saattaa venyä pahimmillaan kolmeen tuntiin asti ennen voittolaukauskilpailun ratkeamista. Tähänkin lasketaan vielä riittävä marginaali yllättäviä sattumuksia varten, ja ensimmäinen paluujuna Helsinkiin lähtee liikkeelle klo 20:04, saapuen takaisin Stadiin klo 21:58. Valitse varauslomakkeella PALUUMATKA 0.

Paluumatka 1 on LOPPUUNVARATTU.

Illan kolmas ja viimeinen vaihtoehto kotiin palaaville jättää muutaman tunnin palautumisaikaa Tampereella matsin päätyttyä. Asemalta ei kannata kiertää liian syvälle yöelämän houkutuksiin, sillä juna jättää lähtölaiturin kello 22:00. Viimeinen kyyti tavoittaa kauniin pääkaupunkimme klo 23:35. Valitse varauslomakkeella PALUUMATKA 2.

HUOMIO!
Junamatkat tehdään yhteisen ryhmälipun voimin, ja koko junallinen kuuluu samaan matkalippuun. Jokaisen osallistujan vastuulla on hoitaa itsensä juuri siihen junaan, johon on paikkansa varannut. Omilla toimillaan junasta jääneitä emme voi matkan päältä enää auttaa, vaan korvaavat yhteydet on hoidettava itse, omalla kustannuksella.

Tulethan siis HYVISSÄ AJOIN OIKEAAN JUNAAN, varsinkin Tampereen asemalla junilla on reilun mittaiset seisahdukset jo ennen ilmoitettua lähtöaikaa.

Image description
Image description

VARAUDU KORONAPASSIN ESITTÄMISEEN

Tammikuun alussa korona-tilanne Suomessa on koko pandemia-ajan pahimmissa lukemissa. Yleisötapahtumat sisätiloissa ovat yhä todennäköisten kokoontumisrajoitusten kohteena, joten nyt kannattaa varautua tulevaan ja hankkia koronarokotteet sekä koronapassi sisäänpääsyn varmistamiseksi. Koronapassin voi saada myös negatiivisella testituloksella aikaisintaan 72h ennen viimeistä paluumatkaa, käy tekemässä testi aikaisintaan torstai-aamuna 24.2. jotta todistus on voimassa vielä junamatkaa varten lauantaihin klo 22 saakka.

Aluehallintoviraston päätökset ja rajoitukset saattavat muuttua vielä viime hetkillä. Vaadittavien todistusten esittäminen on jokaisen matkustajan henkilökohtainen velvollisuus. Pidetään huolta itsestämme ja muista.

Image description

VARAUSOHJEET

Jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua Megamatkalle ennakkoon varauslomakkeella. Täytä huolellisesti haluamasi LÄHTÖAIKA, LIPPUTYYPPI ja PALUUMATKA. Matkaliput toimitetaan sähköpostitse tai WhatsApp-viesteillä puhelimeesi, täytä siis kaikki pyydetyt yhteystiedot.

Vahvistus ja maksuohjeet näkyvät HETI lomakkeen lähettämisen jälkeen, lue lisätiedot tarkasti ja maksa matkasi ennakkoon samalla kertaa. Useamman hengen ryhmästä täytä sama lomake jokaisesta erikseen.

VARAUSAIKA PÄÄTTYY PE 11.2.
 

VARAUSLOMAKE MEGAMATKA 2022

Megamatka 2022 Tappara-HIFK

€42 - 49
VARAA MATKA

Jatkot Apollo Live Clubilla

Iloisen porukan palatessa Stadiin voittopisteiden ja riemukkaan mielen kanssa voi iltaa jatkaa vielä Apollossa, Forumin kauppakeskuksessa.

HIFK Fan Club-jäsenkortilla saat ilmaisen sisäänpääsyn (norm. 12 eur) sekä -15% alennusta kaikista juomatuotteista. Kauden 2021-22 fanikortti esitettävä etukäteen juomatilauksia tehdessä.

Huom! Pelipaidat ei ole sallittu yökerhon sisäpuolella, Apollo Street Barin tiloissa voit kantaa punaista ylpeästi.

Image description

LIITY JÄSENEKSI NYT

Kauden 2021-22 HIFK Fan Club-jäsenmaksu perusjäsenyydelle on vain 4 eur / hlö. Liity jäseneksi nyt, uudet fanikortit postitetaan noin viikon sisällä jäsenmaksun suorittamisesta.

LIITY JÄSENEKSI
Image description

HIFK  FAN  CLUB
Helsingin Jäähalli, 00250 Helsinki
P. 044-2887500
[email protected]        

Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon
Jos haluat peruuttaa uutiskirjeen tilauksen, klikkaa tästä.