‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Ovaj e-mail se ne prikazuje ispravno? Otvorite ga u svom pregledniku.
Image description

Broj 147

Lipanj 2022

Na LEAP Summitu 12. svibnja 2022. na pozornici Ideas & Tech powered by EEN predstavljena je FINNO platforma razvijena u sklopu Europske poduzetničke mreže (EEN). Platformu je predstavio Nikola Balić, Voditelj Odjela za znanost i inovacije sa Sveučilišta u Splitu, jednog od partnera EEN Hrvatska. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

TERA Tehnopolis d.o.o. (EIT Food HUB Hrvatska) i ove će godine organizirati radionicu čiji je cilj definiranje glavnih izazova u poljoprivredno-prehrambenom sektoru te okupljanje kreativnih pojedinaca i timova koji žele raditi na njihovu rješavanju.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.Je li vaša start-up tvrtka spremna za širenje na nova poljoprivredno-prehrambena tržišta u Europi? Prijavite se na program Sales Booster i unaprijedite svoje poslovanje u poljoprivredno-prehrambenom sektoru. 

Rok za prijavu na program je 19. lipnja 2022. godine. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Image description

HAMAG-BICRO organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu EUREKA Global Innovation Summita Cascaisu pokraj Lisabona (Portugal) koji se održava od 22. - 23. lipnja 2022. godine.  Namijenjen je međunarodnim investitorima i poduzetnicima iz područja inovacija, digitalizacije, umjetne inteligencije i održive energije. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Pozivamo vas na jubilarnu 15. međunarodnu konferenciju o poduzetništvu koja će se održati 10. lipnja 2022. godine u Hotelu Osijek. Ove godine tema je „Utjecaj potpornih institucija na razvoj poduzetništva - primjeri dobre prakse“. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

DIH TERA u suradnji s partnerima donosi revolucionarnu blockchain tehnologiju u HR poljoprivredi

Uz pomoć digitalizacije i blockchain tehnologije u sklopu projekta će se predstaviti način na koji je moguće napraviti transparentan opskrbni lanac od farme do stola koji će omogućiti kupcima bolju informiranost o povijesti određenog pakiranja, odnosno prehrambenog proizvoda iz trgovine.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Webinar Švicarska, izazovi i potencijali za suradnju, održat će se u četvrtak, 9. lipnja, u 14 sati. Namijenjen je gospodarstvenicima zainteresiranima za internacionalizaciju poslovanja i za mogućnosti izlaska na švicarsko tržište. Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

TRAŽITE POSLOVNOG PARTNERA?

Ako tražite poslovnog partnera, pogledajte nekoliko izdvojenih ponuda u ovom broju na našoj internet stranici u rubrici POSLOVNE PRILIKE

Za više informacija o ponudi/potražnji poslovne suradnje javite se na [email protected]

Litvanski proizvođač ortopedskih proizvoda traži trgovačke posrednike i nudi proizvodnju i podugovaranje.

Litvanski proizvođač specijaliziran je za ortopedske proizvode po narudžbi i standardne proizvode, proizvodne usluge i prilagođena rješenja. Tvrtka traži trgovačke posrednike za rad prema ugovorima o trgovačkom zastupstvu i ugovorima o distribucijskim uslugama. Proizvođač bi mogao ponuditi proizvode prema zahtjevima partnera, pa se nudi i ugovor o proizvodnji i/ili podugovaranje.

Poljski proizvođač prirodne kozmetike i svijeća traži dobavljače sirovina.

Novi poljski brend iz sjeveroistočne Poljske, proizvođač prirodne visokokvalitetne kozmetike i svijeća, traži suradnju u području opskrbe sirovinama za proizvodnju svijeća poput repičinog voska, eteričnih ulja i mirisnih kompozicija pod ugovorom s dobavljačem.

VIŠE

Za više informacija o ponudi/potražnji tehnološke suradnje javite se na [email protected]

Tehnološka tvrtka s vlastitim tehnologijama za proizvodnju amonijaka iz zelenog vodika nudi svoju stručnost u svojstvu partnera za projekte Obzor Europa.

Tehnološka tvrtka s vlastitim tehnologijama za proizvodnju amonijaka od zelenog vodika, niskog potencijalnog iskorištavanja topline do električne energije i posebnog tvrdog zavarivanja ventila nuklearnih elektrana traži konzorcije. Osim samih tehnologija, spremni smo ponuditi svoju stručnost i iskustvo na području analiza i ispitivanja (računska dinamika fluida i analize čvrstoće metodom konačnih elemenata u kombinaciji s eksperimentalnim rezultatima).

Nizozemski dobavljač prodajnih automata traži održivu ambalažu za kavu i čaj.

Tvrtka želi distribuirati svoje proizvode za kavu i čaj u održivijem pakiranju, uzimajući u obzir smjernice kvalitete i sigurnosti hrane. Tvrtka nudi 24-satni pristup najboljem izboru ukusne, kvalitetne i održive kave i čaja u kombinaciji s hranjivim bezalkoholnim pićima i grickalicama. Tvrtka vjeruje da ljudi dobivaju više od života ako dobro jedu i piju. Nude potpuno iskustvo kave s fokusom na održivi učinak, kvalitetu i vitalnost.

VIŠE
Facebook
LinkedIn
Twitter
Image description

Hrvatska gospodarska komora

Europska poduzetnička mreža Hrvatske

Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, HR

e-mail: [email protected]

This project has been funded with support from the European Commission. The information and views set out in this newsletter are those of the author(s) and do not necessarily reflect the official opinion of EISMEA, the European Commission or other European Institutions. EISMEA does not guarantee the accuracy of the data included in this newsletter. Neither EISMEA, nor the Commission or any person acting on their behalf may be held responsible for the use which may be made of the information contained therein.

Ako se želite odjaviti s ove liste, kliknite ovdje.