‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Is this email not displaying correctly? View it in your browser.
Image description

В ежемесечния ни metta бюлетин споделяме интересни статии, видео и аудио активатори на сетивата ни и практики, които обогатяват, разширяват и провокират.Гледайте: Жените наистина плачатЕдин много смел нов български филм, който ще ви разплаче наистина – със своята искреност, реалистичност, тъга и безмерна болка. Филмът е вик за промяна. Разказва история за обреченото търсене на обич и приемане. И за огромната нужда, която имаме от тях днес.

Прочетете повече
Жените наистина плачат - Официален трейлър

Human The Movie, extended version

Ян Артюс-Бертран е френски журналист, фотограф и активист. Известен е най-вече с фотографиите си на земята отвисоко и с документалния си филм "Човек" ("Human", 2015), в който е събрал личните истории на над 2000 души от цял свят, разказани очи в очи. Дълбоко и истинско преживяване на свързване с болката и преживяванията на хора от различни култури, възрасти, религии, раси, светоглед.

Image description

Потопете се в Друми помежду ни

Личният блог на Надежда - психолог и майка. Страницата е пространство за осмисляне и разглеждане на различни психологически теми и най-вече пътя, който изминаваме в своето формиране като личности. Надежда говори за емоционалното и менталното ни здраве по ясен и автентичен начин, с много разбиране. 

Image description

Пробвайте: Хоопонопоно

Хоопонопоно е древна хавайска молитва, която може да се използва във всяка ситуация, носеща дискомфорт: състояние на тревожност, конфликт с някого или друг проблем. В наши дни е популяризирана от терапевта Хю Лен, който казват, че е излекувал цяла психиатрична клиника само с нея. Ho'oponopono | Dr. Hew Len | Cleaning the Data of Sickness | Appealing To The Divine | Intentions

Хоопонопоно е комбинация от смирение, прошка, благодарност и изпращане на безусловна любов. Според разказите на хора, които я практикуват - изречена искрено, тя наистина може да ни постави в състояние, което да отпусне емоциите на тъга, раздразнение или безизходица.

" Съжалявам. Моля те, прости ми. Благодаря ти. Обичам те." 

Какво ново в metta?

Image description

Аюрведични масажи с Веселка СукдевеАюрведичният йога масаж (АЙМ) е съчетание, което среща двете древни традиции Аюрведа и Йога в един цялостен и завършен метод за лечение на тялото в дълбочина. Работи се с дъха, за гъвкавост на гръбначния стълб, подобрява стойката и отваря гръдния кош.Повече информация можете да намерите на сайта ни. 

Image description

Женският аюрведичен масаж е терапия, специално създадена от индийския лекар и хирург Д-р Сандживани-Таруна, за да се грижи за деликатното женско тяло, като поддържа здравето на репродуктивната система, лимфата, тъканите на гърдите и жлезите с вътрешна секреция. Тя е съчетание от плавни, меки масажни движения с органично сусамово масло (известно със своите лечебни свойства в Аюрведа), активиране на жизнени енергийни – Марма точки и леки освобождаващи разтягания.Препоръчваме и обедните йога класове на Веси в Сантоша Лозенец, от 12 до 13 ч.

Избрани статии от metta блога

Image descriptionМислите имат способността да ни пренасят далеч – толкова далеч, че понякога сякаш отиваме отвъд настоящето, в наш собствен свят, често изграден от тревожност и съмнения. Тогава чувстваме, че се отдалечаваме от себе си и губим връзка не само с ума и тялото ни, а с всичко онова, което продължава “да се случва” около нас.“Да почувстваш настоящето. Да изживееш момента. Да не осъждаш.”Майндфулнес ни превежда по пътя на вътрешните ни преживявания, като ни помага да осъзнаем и приемем мислите, чувствата и усещанията, от които често бягаме и се опитваме да потиснем. Ако имате нужда да се върнете “тук и сега”, да намалите стреса и да станете по-проницателни и осъзнати, в настоящата статия ще ви споделим няколко полезни майндфулнес подкасти.към блога

"Wherever you go, go with all your heart."

- Confucius

mettaspace.bgВъпроси? Идеи? Коментари? Пишете ни на [email protected]

Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon
If you want to unsubscribe, click here.
Sender.net