Is this email not displaying correctly? View it in your browser.
Imatge: "Toni Gonzalez - Escena Internacional". Consultor per a la Mobilitat i el desenvolupament de les Arts.
Ara, més que mai, acompanyem la transformació, el desenvolupament i la mobilitat dels projectes i organitzacions de les arts escèniques i la música.
T'expliquem com!!

Aquest any catastròfic que acabem de deixar ens obliga, més que mai, a encarar el futur amb esperança. És molt probable que el pitjor de la crisi ja hagi passat, ara toca reconstruir i reinventar. Amb tot, moltes coses no seran iguals. Els temps han canviat per sempre i caldrà deixar enrere velles pràctiques per introduir de noves.


Nosaltres seguim treballant per transformar, desenvolupar i fer mòbils els projectes de les arts escèniques i la música. Hem desenvolupat les metodologies, diagnòstics i plans d'acció que ho poden fer possible. No obstant l'objectiu és el mateix, fer que l'art en viu segueixi sent de tots i totes i per a tothom. Per això necessitem organitzacions i projectes artístics forts i sostenibles econòmicament. Us podem acompanyar per aconseguir-ho!

S'han  publicat les subvencions "Consultoria Cultura" de l'ICEC-SDE (Generalitat de Catalunya). Una magnífica oportunitat per finançar a baix cost les teves consultories per al desenvolupament, la redefinició del model de negoci i la mobilitat nacional i internacional. El termini és del 8 de febrer al 22 de març. Demana Informació de les Nostres Consultories!!
Les nostres consultories 2020
Imatge: "El Pot Petit" i Toni Gonzalez.

En un any tan difícil per a la cultura com el 2020 estem molt orgullosos que organitzacions i empreses de les arts escèniques i la música ens hagin ofert la seva confiança per a la redefinició dels projectes i la transformació dels seus models de negoci.

Hem tingut en aquest maleït 2020, l'immens privilegi d'acompanyar a: "El Pot Petit", "Flamenco Agency", "MuOM - Ecstatic Voices", "InDance International - Harriet Macauley", "Aboon Teatre" i "La Petita Malumaluga". De totes elles hem après i crescut per afrontar amb confiança situacions d'extrem risc. (Visiteu la llista completa de clients)

Ara és el moment de posar-se a treballar per la sostenibilitat econòmica dels vostres projectes artístics. Us podem acompanyar!! Si esteu interessats en el nostre serveis de "consultories de desenvolupament estratègic i transformació" o "consultories de mobilitat i internacionalització", us preguem contacteu amb nosaltres. També us informarem de com finançar-les.

Com ajudem a la transformació dels models de negoci dels sectors culturals
Imatge: Fases per a la transformació dels models de negoci dels sectors culturals.

En aquest text expliquem la nostra metodologia per a la transformació i el desenvolupament dels projectes i organitzacions de les arts escèniques i la música. Si necessites canviar de manera estratègica i adaptar el teu model de negoci als nous temps que ens ha portat el COVID-19 no dubtis en donar-li una ullada.(llegir més).

Nova eina online gratuïta per a la formació en la mobilitat internacional dels projectes creatius
Imagen: Portada de la herramienta de formación online

El contingut de la nova eina en línia està dissenyat i escrit per Toni González i forma part de l'aportació que "Barcelona Activa" realitza a el projecte Europeu "Chebec".

L'eina de formació online és gratuïta
i pot ser utilitzada en el moment que es consideri necessari. La forma en què es presenta la informació permet submergir-se en els temes específics que són rellevants per a la mobilitat d'artistes, organitzacions i projectes.

Va dirigida a les organitzacions artístiques i creatives que vulguin fer un pas endevant en la mobilitat dels seus projectes i arribar a nous circuits i mercats. (accés al curs online).

"Marca" i "Projecte" a les arts i la cultura
Imatge: "MuOM - Ecstatic Voices".

Diferenciar marca i projecte a les arts i la cultura permet esbrinar de manera efectiva els valors diferencials que els fan singulars, i d'aquesta manera, perdurables. (seguir llegint)

Pàgina Web i relat artístic
Imatge: Pàgina web de "Manifesto Poetico".

'El que caracteritza i diferencia les organitzacions artístiques és la seva "relat artístic". Comunicar correctament a la pàgina web serà per tant una prioritat '. En aquest article et presentem com s'ha de dissenyar la pàgina web perquè comuniqui correctament el relat artístic i sigui un aliat en el desenvolupament dels projectes (llegir l'article).

Formació:
La nostra proposta de tallers i conferències
Imatge: Curs de mobilitat artística a Medellín (Colòmbia).

La nostra oferta formativa es dirigeix, tant a organitzacions amb projectes culturals i artístics consolidats, com a artistes i gestors culturals que vulguin reorientar la seva carrera. L'oferta formativa per 2021 consisteix en:


Tallers i cursos: Eminentment pràctics. Grups reduïts de fins a 12 projectes (tallers) o superior (cursos). Els assistents treballen amb els seus propis projectes. La durada és de mínim 12 hores (tallers) o fins a 40 hores (cursos).


Càpsules: Continguts específics en sessions d'un màxim de 4 hores.

Conferències.


(coneix la nostra proposta de tallers, cursos, càpsules i conferències)

Descarrega gratis "Construir el Relato Artístico para la Movilidad"
Imatge: Portada publicació "Construir el Relato Artístico para la Movilidad".

"Construir el relato artístico para la movilidad" és una guia pràctica per repensar i comunicar la pròpia activitat cultural o artística, de manera completa, sintètica, rigorosa i, alhora, diferenciada. Explicar el projecte artístic a col·laboradors potencials, clients o quan es busca finançament, és la primera acció que una organització o estructura cultural realitza quan vol accedir a nous circuits nacionals o internacionals. Per aquesta raó és de gran importància que el relat artístic estigui ben construït.


(descarregar publicació gratuïta)

Recursos gratuïts recomanats per a la mobilitat
Image description


Bibliografia: Manuals online per la mobilitat i internacionalització de projectes i organitzacions.


Finançament: Subvencions per a la mobilitat.


Informació i suport: On obtenir informació sobre un país concret o a nivell internacional.


Punts de trobada: Fires, mercats, xarxes, punts de trobada de professionals de totes les disciplines de les arts.


(accés als recursos)

Més informació a: www.tonigonzalezbcn.com

Contacta amb nosaltres: www.tonigonzalezbcn.com/ca/contacte

Subscriviu-vos a la nostra Newsletter: www.tonigonzalezbcn.com/ca/newsletterSegueix-nos a les xarxes socials:

Facebookicon
Facebookicon
Twittericon
If you want to unsubscribe, click here.
Sender.net