Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk hem in je browser.
Mantelzorgcoach GeCos
HULPMIDDEL IN DE KIJKER
Meubelverhogers

Raakt je partner moeilijk uit de zetel, het bed of zijn of haar stoel en heb je het gevoel dat je altijd in de buurt moet blijven om te helpen, dan bieden meubelverhogers misschien wel de oplossing.Een meubelverhoger is een steun die je onder - of deels over - de poten van het bed, de zetel of de stoel plaatst. Hierdoor komt het meubel hoger van de grond te staan en wordt opstaan terug een stuk eenvoudiger.Er zijn verschillende systemen op de markt en je kan kiezen tussen verschillende materialen zoals bamboe of kunststof.Soms hebben de verhogers een vast hoogte maar er zijn ook systemen op de markt die in hoogte verstelbaar zijn zodat je zelf kunt aanvoelen wat voor de persoon in kwestie de beste hoogte is.

Indien je meer veiligheid wenst kan je bij bepaalde systemen de 4 verhogers met elkaar verbinden. Dit kan ook handig zijn als je het meubel regelmatig wilt verplaatsen.Kijk ook zeker goed naar de afmetingen (diameter) van de huidige poot van het meubel waaronder je de verhoging wilt plaatsen. Deze maat is in de meeste gevallen doorslaggevend in het feit of de meubelverhoger al dan niet zal passen onder jou meubel. Je kan meubelverhogers aankopen bij je mutualiteit, bij bepaalde apothekers, via het internet, ...

Bij bepaalde mutualiteiten krijg je als lid een extra korting op de aankoopprijs. 


Bij sommige mutualiteiten (bv. CM, ...) is het zelfs mogelijk om meubelverhogers te huren op maandbasis tegen een heel schappelijke prijs. Dit kan handig zijn als je slechts tijdelijk meubelverhogers nodig hebt of als je eerst wil uittesten of meubelverhogers kunnen helpen in jouw specifieke situatie. 

Wens je een bepaald type aan te kopen of heeft de poot van jouw meubel een grotere maat, kijk dan zeker ook eens bij de andere aanbieders want iedere aanbieder heeft zijn eigen aanbod. Weet ook dat je geen lid moet zijn om, bij een andere mutualiteit, een aankoop te doen of materiaal te huren.Aankoopprijs vanaf 20 euro per set van 4.

Wil je hulp of advies bij het uitkiezen van een meubelverhoger die het best in jouw situatie past. Neem dan vrijblijvend contact met mij op via de telefoon of stuur een mailtje naar [email protected] en dan kijk ik samen met jou hoe ik je het best kan verder helpen. Met vriendelijke groeten,Veerle

Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Mantelzorgcoach GeCos | 
Ergotherapie aan huis en woningaanpassing

Smisstraat 28

B-3730 Alt-Hoeselt

0478 55 83 94

[email protected]

Volg mij ook op :
Facebookicon
Klik hier om je uit te schrijven.
Sender.net