Kan du inte se bilderna? Klicka hÀr.
Image description

December 2020ï»ż

God jul och Gott nytt Ă„r!

ï»żVi pĂ„ Conservator vill önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt Ă„r!Â ï»żï»ż

2020 har inte varit ett Är som alla andra. Vi har alla kÀmpat med anpassningar av bÄde privatliv och verksamheter pÄ grund av den rÄdande pandemin i vÀrlden. Hoppas nu alla orkar hÄlla i restriktionerna över julhelgerna och att vi snart fÄr se ett vaccin som planerat. Vi hÄller sÄklart tummarna för ett bra 2021 och att vi fÄr fylla det med mÄnga trevliga kontakter och besök hos er kunder!

Öppettider under julhelgï»żerna:

Vi kommer att ha kontoret stĂ€ngt 24 december - 3 januari samt röda dagar.ï»żï»ż

ï»żDen 23 december stĂ€nger vi kl 12.

Övriga dagar Ă€r ni vĂ€lkomna att kontakta oss som vanligt!

Kontakta oss!
Image description
Evas tillbakablick pÄ 2020

2020 blev ett omtumlande Är för oss alla. Ett Är fyllt av oro och kanske Àven sorg för de som blivit drabbade av Corona pÄ nÄgot sÀtt. Conservator har hittills varit relativt förskonade frÄn sjukdom och pÄverkan pÄ vÄr verksamhet. En av oss blev under vÄren sjuk i Covid-19, och var sjuk i fem veckor. I övrigt har vi klarat oss. Vi gör allt för att vi ska rida ut den hÀr stormen utan för stor pÄverkan. Företaget har sedan Corona började haft en policy för hur vi ska bete oss pÄ kontoret, och ute i fÀlt. 

ï»ż

Nu har vi stramat upp denna policy ytterligare, för att vi inte ska drabbas av sjukdom som kan pÄverka oss alla. Vi har arbeten som krÀver att vi Àr ute pÄ byggarbetsplatser, skolor, förskolor och andra typer av arbetsplatser. Helt enkelt platser dÀr mÀnniskor vistas i olika utstrÀckning. VÄr policy innebÀr nu att vi inte ska göra utredningar och inventeringar i skolor, eller publika och offentliga byggnader medan verksamhet rÄder, om det inte gÄr att sÀkerstÀlla en smittfri arbetsmiljö. DÀrför föredrar vi att lokalerna Àr tomma. Exempelvis skollov eller semesterstÀngt, för den typen av lokaler. Vi ska, i möjligaste mÄn inte gÄ in i byggbodarna ute pÄ byggarbetsplatserna, utan göra det vi ska ute pÄ site och via digitala möten. I vÄrdmiljöer och liknande utförs vÄra arbeten i samrÄd med verksamheterna. Alla vÄra sÀkerhetsÄtgÀrder Àr inte bara till för att vi inte ska bli smittade, utan för att vi ocksÄ har ett ansvar att inte sprida smitta vidare.
ï»ż
2020 har för mig personligen inneburit en tid, dÀr ledarskapet satts pÄ prov med tanke pÄ Corona, men har Àven varit ett Är fyllt av stimulerande förelÀsningar och undervisning. RÀknade hÀromdagen ut att det rörde sig om minst 200 timmar. Inledningsvis pÄ Äret var det fysiska möten, men nu under hösten har det varit helt digitalt. Jag har under Äret bland annat hÄllit i tre olika YH-utbildningar för Byggproduktionsledare, dÀr jag undervisat i kurser för FuktsÀkert Byggande. Fantastiskt kul! Förhoppningsvis har vi kommit lite nÀrmare ett bÀttre och fuktsÀkrare byggande.
2021 kommer vÄr satsning pÄ Jönköpingskontoret att ta fart med en nyanstÀllning. Mera information om detta kommer pÄ nyÄret.
ï»ż ï»żï»ż

Vill nu önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!ï»ż

Med vÀnlig hÀlsning

Eva Gustafsson
VD, Conservator

Du har vĂ€l inte missat vĂ„r nya utbildningsplattform?!ï»ż

ï»żI november lanserade vi vĂ„r helt nya utbildningsplattform för Conservator Academy. Du har vĂ€l inte missat att spana in den nya webbsidan?!

ï»żï»ż

ï»żNedan hittar du en lĂ€nk till sidan dĂ€r du bland annat kan hitta vĂ„rt helt nya koncept med helt digitala utbildningar inom fukt och inomhusmiljörelaterade Ă€mnen.

Till nya Conservator Academy
Prova vÄra nya digitala kurser!
Ny version av "Produktionsplanering betong"

Det har kommit ut en ny version av programvaran “Produktionsplanering betong”, version 3.0, frĂ„n Byggföretagen. Den frĂ€msta nyheten Ă€r att det nu gĂ„r att utföra fuktberĂ€kningar avseende sammansatta golvkonstruktioner.


Du hittar lÀnk för att lÀsa mer och ladda ner programvaran pÄ vÄr webbsida via knappen nedan. 

LĂ€s mer...
Frukostmöte tillbaka i Januariï»ż!
Gratis utbildningstillfĂ€lle!ï»ż

ï»żUnder 2020 mĂ€rkte sĂ€kert vĂ„ra trogna frukostmötesbesökare att vi valde att stĂ€lla in vĂ„ra vanliga frukostmöten men nu tycker vi att det fĂ„r rĂ€cka med det!

ï»ż

ï»żVi har nu valt vĂ€gen att stĂ€lla om istĂ€llet för att stĂ€lla in mer efter Ă„rsskiftet. Vi kommer dĂ€rför att anordna ett helt digitalt frukostmöte. 

ï»ż

ï»żVi hoppas att ni vill delta och ta del av massvis av bra och helt gratis kunskap kopplad till fukt och inomhusmiljö. Det kommer sjĂ€lvklart finnas möjlighet att stĂ€lla frĂ„gor live till vĂ„r förelĂ€sare.ï»żï»żï»żï»żï»żï»żï»żï»ż

Frukostmötet kommer sÀndas digitalt och lÀnk till mötet skickas ut nÄgra dagar innan det Àr dags.

Tema:

Renovering av gamla hus och ödehus

ï»ż

Datum:

ï»ż29 Januari

ï»ż

Tid:

9.30 - 10.30ï»żï»żï»żï»żï»ż

Plats:

Digitalt (lÀnk kommer separat)

ï»żï»ż

FörelÀsare:

Eva Gustafsson, Conservator

ï»ż

LÀs artikeln pÄ vÄr webbsida
AnmÀl dig hÀr redan nu
Årets julgĂ„va

ï»żVi pĂ„ Conservator brukar varje Ă„r vĂ€lja att donera pengar till en vĂ€lgörenhetsorganisation istĂ€llet för att skicka ut julkort och klappar till vĂ„ra kunder.

ï»ż

ï»żI Ă„r Ă€r det Barncancerfonden som fĂ„tt en donation för deras mycket viktiga arbete med att bekĂ€mpa barncancer och se till att drabbade barn och deras förĂ€ldrar fĂ„r den vĂ„rd och stöd de behöver.

Nya branschregler för SÀker Vatteninstallation

Vi vill passa pÄ att uppmÀrksamma er pÄ att i januari 2021 sÄ kommer de nya Branschreglerna SÀker Vatteninstallation 2021:1 att trÀda i kraft.

ï»ż

Detta berör ju frĂ€mst er inom VVS men kan Ă€ven vara bra för alla i byggvĂ€rlden att ha lite koll pĂ„.ï»żï»ż

LÀs mer hÀr...
Facebookicon
Twittericon
Instagramicon
Facebookicon

Copyright © 2020 Conservator

Image description

Conservator AB | Slöjdaregatan 11, 393 66 Kalmar | Tel. 0480-888 50 | [email protected]
www.conservator.seï»ż

Om du vill sÀga upp prenumerationen klicka hÀr.